Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Nike & Philips

Gepost op vrijdag, 28 oktober 2005 om 16:25 door vincent in Gadgets | 1 Comment »

Op Planet Multimedia vond ik een stuk over een hardloper die baalde van het feit dat Nike & Philips gestopt zijn met hun samenwerking. Arjan Dasselaar schreef dat Nike de enige hardloopgadget maakte waar hij ooit echt lol van heeft gehad, voorlopig alleen verder gaat. Hoewel dit alweer oud nieuws is heeft hij naar mijn mening enigszins wel gelijk. Nike en Philips waren er in geslaagd om een zeer hardloop vriendelijk product te maken. Op zich was werkelijk overal aangedacht, spatwaterdichtheid, een bevestigingsband van neopreen, gebruiksvriendelijke bediening en een ergonomische hoofdtelefoon. Echter wat de samenwerkende organisaties waren vergeten is mijns inziens de degelijkheid van het product.

Naar mijn weten zijn er teveel klachten met de producten geweest waardoor het project uitgelopen is op een fiasco. Dit is denk ik erg jammer aangezien je van een Nike / Philips product niet verwacht dat het binnen enkele maanden stuk gaat. Hardloop gadgets van deze merken mogen naar mijn mening niet kapotgaan. En al gebeurt dit wel dan moet de service optimaal zijn. Een service die deze merken afzonderlijk van elkaar perfect kunnen garanderen.Waarschijnlijk was Arjan Dasselaar de enige persoon die geen problemen heeft gehad met zijn MP3 speler, of toch wel, want waarom overwoog hij een nieuwe NHJ VHD 500 te kopen? Op zijn site is namelijk te lezen dat hij overwoog om een nieuw product aan te schaffen voor de Dam tot Dam loop, kwam dit misschien omdat ook zijn Nike / Philips product defect was? Hoe dan ook is de samenwerking gestopt en hoop ik net zoals Arjan dat er een nieuwe producent opstaan die er wel degelijk in slaagt om een goed functionerende hardloop MP3 speler te maken. Voorlopig loop ik zelf nog met een MP3 speler van de Media Markt van 45 euro, die nu al ruim anderhalf jaar prima werkt. Ondanks dat is het de moeite waard om een kijkje te nemen op de site van NHJ VHD.

Tags: ,




1 Reactie op “Nike & Philips”

  • Arjan Dasselaar schrijft,

    Ik heb de Nike-Philips-combi er inmiddels ook uitgegooid. Tegenwoordig loop ik met een Garmin Forerunner, en een iRiver-mp3-spelertje. Maar een geïntegreerd apparaatje zou fijn zijn, want je gaat met al die electronica als halve Borg over straat.

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


    Laatste Reacties

    Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
    Die sportslippers staan hier nog steeds...
    Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
    Zo lang geleden is het niet....
    Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
    Mooie ontwikkeling!
    Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
    Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
    Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
    Die smoothie is echt een aanrader....
    hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
    dat was lang geleden zeg! nu...
    Meer reacties...

     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, spots, ideeën, suggesties?
    tips@loopblog.nl

    Zoeken


    Advertentie(s)


     (C) 2005-2024 Loopblog.nl