Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Sportsbalm, voor topsporter en recreant

Gepost op woensdag, 7 september 2005 om 19:18 door bob in Algemeen | No Comments »

Sportbalm heeft verschillende middelen om spieren te beschermen en te laten herstellen, de huid vitaal te houden en middelen ter bevordering van de doorbloeding en transport van voedings- en afvalstoffen. De drie kenmerkende producten van Sportsbalm zijn Cooling Muscle Relaxant , Active Muscle Warmer en Active Muscle Oil. Deze productlijn wordt momenteel verkocht bij onder andere Decathlon maar zal binnekort mogelijk ook verkrijgbaar zijn bij time – out en Perry Sport.
Hoewel de producten van Sportsbalm ontwikkeld zijn voor topsporters zijn deze producten ook erg bruikbaar voor de recreatieve sporter. Zoals de ontwikkelaar en producent van sportsbalm, Harmelingsports, beargumenteert ‘dat hoewel topsporters beter getraind zijn functioneert het lichaam van een recreatieve sporter natuurlijk het zelfde’. Sportsbalm stimuleert de natuurlijke processen in het lichaam waardoor ook recreatieve sporters sneller herstellen of minder risico’s op blessure’s lopen.

De verschillende producten zijn: Cooling Muscle Relaxant, dit product is een intensief verkoelende gel voor gebruik na iedere sportactiviteit. De hoogwaardige ingrediënten ontspannen de spieren, werken vochtafdrijvend en herstellen spierscheurtjes, kneuzingen of verrekkingen.De ingrediënten in de niet vette gel dringen diep door tot in de kern van de spieren en gewrichten. Daar zorgen ze voor een snelle plaatselijke werking.Hierdoor wordt het herstel aanzienlijk bevorderd en hebben pijnlijke of overbelaste spieren snel hun vitaliteit weer terug.

Een ander product is Active Muscle Warmer, hetgeen een voorbereidingsbalsem is voor alle sportactiviteiten in koele, koude en natte omstandigheden.De speciaal geselecteerde ingrediënten die de spieren en pezen verwarmen zorgen voor een zeer goede dieptewerking zonder het bloed naar de oppervlakte te brengen.Hierdoor blijft ook in koude en natte omstandigheden de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen optimaal functioneren, evenals de afvoer van afvalstoffen.

Tot slot is er de Active Muscle Oil, die gezien moet worden als een voorbereidingsolie voor alle sportactiviteiten in normale en warme omstandigheden. De actieve ingrediënten stimuleren de doorbloeding waardoor de spieren en pezen tijdens de inspanning in goede conditie blijven.
Active Muscle Oil bevordert de opname van zuurstof en het transport van voedingsstoffen, evenals de afvoer van afvalstoffen
De werkzame ingrediënten blijven tijdens de inspanning actief. Hierdoor worden de spieren en pezen gedurende een lange tijd beter beschermd tegen vermoeidheid, pijn en blessures.

Voor meer informatie zie sportsbalm.nl





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


Laatste Reacties

Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Die sportslippers staan hier nog steeds...
Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Zo lang geleden is het niet....
Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
Mooie ontwikkeling!
Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
Die smoothie is echt een aanrader....
hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
dat was lang geleden zeg! nu...
Meer reacties...

 

RSS RSS Webfeed

Tips, spots, ideeën, suggesties?
tips@loopblog.nl

Zoeken


Advertentie(s)


 (C) 2005-2024 Loopblog.nl