Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Twee jaar garantie op je sokken!

Gepost op woensdag, 31 augustus 2005 om 16:32 door bob in Kleding | No Comments »

X -Socks biedt twee jaar garantie op hun hardloopsokken. Misschien niet het meest belangrijke van een hardloopsok maar als een merk twee jaar garantie op een sok biedt dan moet het wel iets speciaals zijn. Na aankoop van de sok dient men deze op internet te registeren bij www.x-socks.com, mocht er binnen twee jaar een gat of slijtage plek in de sok zitten dan sturen zij jou een nieuw paar toe. X-socks zouden technisch zo geavanceerd zijn dat zij bijna superieur zijn tegenover andere sokken en een hulpmiddel zijn in de orthopedische geneeskunde. Door het gebruik van speciaal ontwikkelde- en gepatenteerde garen en stoffen, wordt ook voldaan aan de hoge eisen op het gebied van dermatologie en hygiëne. Tests werden uitgevoerd om te bepalen welke spieren, pezen, ligamenten en gewrichten, van de voeten onder druk komen te staan in de verschillende sporten.

Op basis van deze gegevens werd de optimale X -Socks ontwikkeld voor iedere sport. Biotechnici, professionele sportlui, sportartsen en textielexperts hebben daarbij geholpen. X-socks hebben voor het hardlopen namelijk the discovery the short en the speed one ontwikkeld.

De running ‘discovery’ heeft het “x -cross” bandsysteem in de sok voor ondersteuning van de gevoelige enkel regio en geeft dankzij het anatomisch gevormde voetbed een goede steun en het gepatenteerde AirConditioning Channel houdt uw voeten fris en droog.
De ‘Short’ heeft een anatomisch gevormd voetbed die de voet beschermt en steunt, zelfs op harde ondergrond. De speciale achillespeesbeschermer beschermt tegen oncomfortabele frictie op de achillespees. Het ventilatie kanaal houdt uw voet op comfortabele temperatuur en verminderd het risico op hete en brandende voeten waardoor blaren kunnen ontstaan.
De ‘speed one’ is het nieuwste model heeft aan de enkels de zogenaamde “Ankle Pads”, deze beschermt de uitstekende botdelen op de enkel. Deze sok was testwinnaar van het blad Runner’s World.





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


Laatste Reacties

Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Die sportslippers staan hier nog steeds...
Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Zo lang geleden is het niet....
Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
Mooie ontwikkeling!
Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
Die smoothie is echt een aanrader....
hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
dat was lang geleden zeg! nu...
Meer reacties...

 

RSS RSS Webfeed

Tips, spots, ideeën, suggesties?
tips@loopblog.nl

Zoeken


Advertentie(s)


 (C) 2005-2024 Loopblog.nl