Weblog over hardlopen en doorlopen!

Categorieën

Algemeen (31)
Boeken (8)
Columns (5)
Gadgets (22)
Kleding (7)
Media (16)
Schoenen (29)
Uncategorized (2)
Voeding (6)
Wedstrijden (24)


Polar hartslagmeter S625X Running Accessoire van het jaar

Gepost op dinsdag, 19 juli 2005 om 22:32 door bob in Gadgets | No Comments »

De Polar S625X Running Computer is tijdens de ISPO 2004, de grootste internationale sportbeurs ter wereld, uitgeroepen tot “Running Accessoire van het jaar”! De prijs is toegekend door een jury van Runner’s World, werelds toonaangevende loopmagazine. In het juryrapport staat: De S625X heeft een hoge kwaliteit en een innovatief karakter. De S625X is een toewijding aan het lopen en springt in op de behoefte van verschillende lopers en triatleten.

De S625X heeft specifieke loopfuncties, zoals snelheid- en afstandsmeting, een overtrainingstest en heeft de mogelijkheid de trainingsgegevens te downloaden naar de Nokia 5140 telefoon. De S625X heeft lovende recensies ontvangen en scoorde hoog in vergelijkende snelheids- en afstandstesten. De Polar S625X Running Computer is compatibel met alle Polar fietssensoren (snelheid, afstand, trapfrequentie en power output). Een erg relevante functie op deze harslagmeter is de Optimizer Functie. De Polar Optimizer functie Test zelf wanneer je lichaam toe is aan een een nieuwe training of juist rust nodig heeft. Hierdoor kunt u nog effectiever trainen dan u ooit heeft gedaan. Tevens heeft deze S625 een functie waarmee die binnen 5 minuten je conditie bepaalt en laat zien of je vooruitgang boekt!

Kortom de S625X is de Running Computer voor elke loper die op zoek is naar het volgende prestatieniveau. Een positief punt is overigens dat de transmissie van gegevens naar je computer via infra rood kan verlopen, hetgeen beter blijkt dat via sonic link (transmissie via je geluidsysteem op je computer). Echter is het topmerk er nog niet in geslaagd om iets te bedenken waarmee de hardloopcomputers compatible worden met Mac of Unix.

Deze hartloop computer kost overigens 379,50 en is leverbaar in de betere hardloopzaken zoals Run2day. Klik hier voor meer informatie over de S625X.





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


Laatste Reacties

Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Die sportslippers staan hier nog steeds...
Dacpam (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
Zo lang geleden is het niet....
Martijn (Vegan schoenen worden steeds populairder):
Mooie ontwikkeling!
Marie de Jonge (Een keer wat anders als gele reflectiehesjes?):
Inderdaad belangrijk om reflecterende kleding te...
Ian (8 tips voor een voedingsrijk hardloopontbijt):
Die smoothie is echt een aanrader....
hoi ik ben cool (Gratis sportschoenen op strand Terschelling):
dat was lang geleden zeg! nu...
Meer reacties...

 

RSS RSS Webfeed

Tips, spots, ideeën, suggesties?
tips@loopblog.nl

Zoeken


Advertentie(s)


 (C) 2005-2024 Loopblog.nl